divendres, 31 de juliol del 2009

La muntanya a Catalunya

Finalment, he trobat l'arxiu que contenia el text original de la tesi sobre la construcció medial de la muntanya a Catalunya.
Amb gran plaer el poso a la xarxa, amb alguns problemes de format, ho reconec. Però crec que ara hi ha tot el que no hi havia en la versió html (per exemple, les il·lustracions).
Si us interessa, la trobareu a http://www.francescroma.net/web/tesiuab.pdf
Qualsevol comentari serà benvingut.


.

4 comentaris:

Anatoli Bukreev ha dit...

Hola Francesc, he trobat el teu bloc buscant pàgines d'excursionisme. Jo també tinc un modest espai de natura i excursions que estic recuperant, així que a veure si mantenim el contacte.

Francesc ha dit...

Trobo que pot ser un encontre interessant!

Anònim ha dit...

Hola Francesc,

Sàpigues que estic llegint la teva tesi. No podré expressar cap opinió amb un mínim de fonament fins que no l'hagi acabat (i moltes parts les vull tornar a llegir més detingudament), però sí que puc dir-te que trobo que has fet un treball extraordinari de reflexió teòrica i d'anàlisi pràctica, amb el qual estic fruint moltíssi. Et felicito sincerament.
Com que el meu camp és la filosofia i alhora sóc muntanyenc (i, per tant, tinc una determinada representació del paisatge), em plauen ambdues coses. Observo que sovint recorres a la filosofia per justificar moltes de les teves idees, i veig que el A. Berque té una formació molt sòlida en aquest camp (la fenomenologia, G. Bachelard... deunidó). En fi, quan tingui idees més clares, potser et faré alguna consulta. Gràcies per compartir tan generosament el teu treball.

Francesc ha dit...

Aquí estic pel que convingui, i per filosofar, que bona falta ens fa!